top of page

Corestone Classic

Een Corestone Classic vloer is een veelzijdige, duurzame en esthetisch aantrekkelijke vloeroplossing die geschikt is voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Door de naadloze afwerking, breed scala aan kleuren en afwerkingen en eenvoudig onderhoud, biedt de Corestone Classic vloer talloze voordelen. Of u nu een moderne woning, een druk kantoor of een stijlvolle winkel wilt inrichten, de Corestone Classic vloer biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en design.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

Kim Roestenburg Interieur - Project Rotterdam - 11-07-2023 - Foto Dave van Hout-25.jpg

WAT IS EEN CORESTONE CLASSIC VLOER?

Een Corestone Classic vloer is een hoogwaardige, naadloze vloeroplossing die bekend staat om zijn duurzaamheid, esthetiek en veelzijdigheid. Corestone vloeren zijn gemaakt van een mengsel van natuurlijke mineralen en harsen, wat resulteert in een robuust en toch elegant oppervlak. Deze vloeren worden gegoten en uitgehard, waardoor ze een naadloos en homogeen uiterlijk krijgen. De Classic variant van Corestone is populair vanwege zijn tijdloze uitstraling en uitstekende prestaties in zowel residentiële als commerciële omgevingen.
 

VOORDELEN VAN EEN CORESTONE CLASSIC VLOER.

Duurzaamheid en Weerstand

Een van de belangrijkste voordelen van een Corestone Classic vloer is de uitzonderlijke duurzaamheid. De combinatie van natuurlijke mineralen en hoogwaardige harsen zorgt voor een vloer die bestand is tegen slijtage, krassen en impact. Dit maakt het een uitstekende keuze voor drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, keukens, kantoren en winkels. Bovendien is de vloer bestand tegen chemicaliën en vlekken, wat bijdraagt aan de lange levensduur en het behoud van zijn esthetische kwaliteit.
 

Naadloos en Hygiënisch

Corestone Classic vloeren zijn volledig naadloos, wat betekent dat er geen voegen of kieren zijn waar vuil, stof of vocht zich kunnen ophopen. Dit maakt de vloer zeer gemakkelijk schoon te houden en uiterst hygiënisch. Voor huishoudens met kinderen of huisdieren, of voor commerciële ruimtes waar hygiëne cruciaal is, zoals in de horeca of gezondheidszorg, biedt een Corestone vloer een significant voordeel. Wij hebben een eigen MC Floor Styling reinigingsmiddel, deze is hier verkrijgbaar.

Esthetische Veelzijdigheid

De Corestone Classic vloer is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen. Dit biedt ongekende mogelijkheden voor interieurontwerpers en huiseigenaren die op zoek zijn naar een specifieke look. Of je nu gaat voor een moderne, minimalistische uitstraling met een strakke, effen kleur, of een meer klassieke en warme sfeer met natuurlijke tinten, Corestone biedt de flexibiliteit om elke gewenste stijl te realiseren.

Comfort en Geluidsdemping

Een ander belangrijk voordeel van Corestone Classic vloeren is het comfort. De vloer voelt aangenaam aan onder de voeten en heeft natuurlijke geluidsdempende eigenschappen. Dit is vooral waardevol in appartementen of commerciële ruimtes waar geluidsreductie belangrijk is. Bovendien kan de vloer gecombineerd worden met vloerverwarming, wat bijdraagt aan extra comfort, vooral tijdens de koude wintermaanden.
 

Eenvoudig Onderhoud

Het onderhoud van een Corestone Classic vloer is eenvoudig en ongecompliceerd. Regelmatig stofzuigen en dweilen met een milde reiniger is meestal voldoende om de vloer in topconditie te houden. Dankzij de vlekbestendige eigenschappen hoef je je geen zorgen te maken over hardnekkige vlekken of verkleuringen, wat zorgt voor een langdurige, prachtige uitstraling.

 

MOGELIJKHEDEN VAN EEN CORESTONE CLASSIC VLOER.

Residentiële Toepassingen

In woningen biedt een Corestone Classic vloer talloze mogelijkheden. De naadloze afwerking en de beschikbare kleuropties maken het een ideale keuze voor vrijwel elke kamer in huis. Van de woonkamer en keuken tot de badkamer en slaapkamer, een Corestone vloer kan de esthetiek en functionaliteit van elke ruimte verbeteren. Voor open woonruimtes zorgt de naadloze overgang voor een gevoel van ruimte en continuïteit, terwijl de duurzaamheid van de vloer ideaal is voor drukbezochte gebieden zoals keukens en gangen.
 

Commerciële Toepassingen

In commerciële omgevingen, zoals kantoren, winkels, restaurants en hotels, biedt de Corestone Classic vloer een combinatie van stijl en functionaliteit. De vloer kan zware voetgangersstromen aan en behoudt zijn mooie uiterlijk ondanks intensief gebruik. Bovendien zorgt de mogelijkheid om de vloer in verschillende kleuren en afwerkingen te kiezen ervoor dat bedrijven hun merkidentiteit en interieurontwerp kunnen afstemmen op hun specifieke wensen.

Industriële Toepassingen

Hoewel de Corestone Classic vloer vooral bekend staat om zijn esthetische kwaliteiten, is hij ook geschikt voor bepaalde industriële toepassingen. In lichte industriële omgevingen waar duurzaamheid en onderhoudsgemak belangrijk zijn, biedt Corestone een betrouwbare vloeroplossing. Denk bijvoorbeeld aan showrooms, laboratoria en productieruimtes waar zowel uitstraling als prestaties van groot belang zijn.

Creatieve Ontwerpen

De veelzijdigheid van de Corestone Classic vloer maakt het mogelijk om creatief te zijn met het ontwerp. Door het combineren van verschillende kleuren en patronen kunnen unieke en persoonlijke vloeren worden gecreëerd. Dit is ideaal voor ruimtes waar een statement gemaakt moet worden, zoals in kunstgalerijen, moderne lofts of trendy cafés.

Vloerverwarming en Comfort

Een van de grootste voordelen van een Corestone Classic vloer is de compatibiliteit met vloerverwarming. De vloer geleidt warmte uitstekend, waardoor het hele oppervlak gelijkmatig verwarmd wordt. Dit verhoogt het comfort in huis aanzienlijk, vooral tijdens de koude maanden, en maakt het een aantrekkelijke optie voor moderne woningen en luxe commerciële ruimtes.

bottom of page