top of page

Onze diensten

Bij MC Floor Styling is er, in overleg, een hoop mogelijk. Ieder project begint altijd met een persoonlijk gesprek waarin gekeken wordt naar de wensen, het budget en de mogelijkheden. Voor regio Midden Nederland bieden wij onder MC Project Services ook bouwproject begeleiding  aan om zo de klant compleet te ontzorgen.

MC Floor Styling showroom in Bitlhoven.

MC Floor Styling

MC Floor Styling is gecertificeerd applicateur van verschillende design vloeren, voor Corestone Classic zelfs exclusief. Daarnaast specialiseren wij ook in wanden; om zo een harmonieus geheel te creëren in uw woning of bedrijf, met een luxe en stijlvolle uitstraling.

 

In onze showroom in Bilthoven kunt u op afspraak samples bekijken en u laten adviseren. Neem hiervoor contact met ons op.

2

MC Project Services

Voor bedrijven en particulieren in Midden Nederland bieden wij ook bouwproject begeleiding aan. Hierbij is Maaike het contactpunt voor zowel u als het bouwpersoneel en zorgt zij ervoor dat u zo veel mogelijk ontzorgd wordt. Maaike is gecertificeerd coach, en spreekt als geen ander de vaktaal van de bouw. Door haar jarenlange ervaring en expertise kan zij met u mee denken en u adviseren op het gebied van stijl, product en design. Daarnaast regelt ze alle communicatie en contracten met de aannemer en applicateurs en zorgt zij ervoor dat het project zo vlekkeloos mogelijk verloopt.

Meer weten of vragen? Neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Call 

+316 557 55 688

Email 

Follow

  • Pinterest
  • Instagram
bottom of page